Граждански летища за общественно ползване Бургас и Варна се характеризират с постоянен растеж, като нашият персонал е отлично подготвен за това предизвикателство. Основните ни приоритети по отношение на услугите за наземно обслужване са: сигурност, познания, приятелско отношение и отзивчивост към партньорите. Екипите ни работят с висока прецизност, ефективност и гъвкавост. Ние предлагаме много атрактивно съотношение цена/качество съпроводено с пълен комплекс от услуги от обслужването на пътници до излитане на самолета.

Тарифа на летище Варна и летище Бургас

Бихме желали да Ви информираме, че съгласно Регламент (ЕО) No 1107/2006 на Европейския парламент и на Съвета от 5 юли 2006 г. относно правата на хората с увреждания и на хората с ограничена мобилност при пътувания по въздух и след проведени консултации с ползвателите на летище Варна и летище Бургас, с решение от 25.09.2009 г., Управителният съвет на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД въведе такса за обслужване на пътници, която е в размер на 0,22 евро на заминаващ пътник за летище Бургас и в размер на 0,24 евро на заминаващ пътник за летище Варна.
Горепосочената такса ще се налага от всички въздушни превозвачи ползващи летище Варна и летище Бургас и събирането и ще започне от 09.03.2009 г. за летище Бургас и от 01.03.2009 г. за летище Варна.
Съгласно чл.298 от Търговския закон, тази информация е предназначена за всички настоящи и потенциални ползватели на летище, които желаят да ползват летище Варна и летище Бургас.