Летище Варна се стреми да направи процеса на регистрация за полет колкото е възможно по-ефективен и приятен за пътниците. Тук може да намерите важна информация за чек ин процедурата. Гишетата за чек-ин са разположени в обществената зона на Терминал 2, Заминаващи. Те са отворени два или три часа преди обявения час на излитане. Началния и крайния час на процеса на регистрация е различен за авиолиниите и пътниците могат да проверят това с тяхната авиокомпания. Номерът на чек-ин гишето за вашия полет се указва на монитори за полетна информация.

Препоръчваме на пътниците да се явят за регистрация поне два часа преди полета. Трябва да носите със себе си валиден паспорт, самолетен билет или потвърдена резервация и виза (ако е необходимо) преди да отидете към гишетата за регистрация, както и да се уверите, че документите ви за пътуване са изрядни преди да се насочите към проверка сигурност.

За повече информация за изискванията за чек ин, молим да се обърнете към представител на вашата авиокомпания. Пътниците също следва да се запознаят с изискванията за ръчен багаж и да опаковат съобразно своите принадлежности преди да дойдат на летището.

Препоръчваме на пътниците да се регистрират по-рано и да се насладят на престоя си на летище Варна – с много възможности за добра храна и напитки, и пазаруване. За повече информация посетете раздел На летището.