Skip to main content
Всичко за това как да се приготвите за чек-ин

Преди да пристигнете на летището, уверете се, че сте опаковали багажа си, включително ръчния,  съгласно изискванията за сигурност Проверка сигурност и багаж . Когато сте на летището, се явете на чек-ин в зоната за „Заминаващи пътници“.  За да не губете време, пригответе Вашите билет и паспорт, и виза при необходимост. След като регистрирате  багажа си и получите своята бордна карта от служител гише за регистрация на пътници багажи, се отправете към пункта за проверка по сигурност.   

 

Колко рано трябва да сте на летището?

Следвайте инструкциите за чек-ин, които сте получили с Вашата резервация. Препоръчваме на пътниците да се явят за регистрация два часа преди полета. Дори и да сте направили онлайн чек-ин, е добре да предвидите достатъчно време за преминаване през проверка за сигурност и явяване на изхода за отвеждане към самолета. 
Препоръчваме Ви да се регистрирате на чек-ин достатъчно рано, за да имате време да се насладите на любимите храна и напитки, както и на възможностите за пазаруване. Повече информация, за това какво е налично на летище Варна, посетете секцията
Пазаруване и развлечения.

Last update date: 29.11.2021 Last update time: 11:36