Skip to main content

Летище Варна е място на възможности

Готов ли си да приемеш предизвикателството да работиш на невероятно място за работа като Летище Варна?

 

 

Атмосферата на летището предлага много възможности – от започване на нова работа до изграждане на кариера. Всеки ден на летището можете да видите нещо различно, нещо ново, нещо предизвикателно, нещо уникално.

 

В стремежа си към подобрения, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, концесионер на Летище Варна, има нужда от динамични и мотивирани хора, които искат да работят, да учат, да се развиват и да градят бъдеще в сферата на летищния бизнес.

Нашите служители са най-ценният ни ресурс. Ние забелязване и ценим приноса на всеки един. Затова инвестираме много в обучения, кариерно развитие и социални програми.

 

Ако сте човек, който обича динамичната обстановка, предизвикателствата и работата в екип, ние сме сигурни, че ще Ви хареса да изградите кариера във Фрапорт Туин Стар.

За всички позиции, към които проявявате интерес и за които отговаряте на посочените изисквания, можете да кандидатствате по един от следните начини:

  • Като кандидатствате директно по публикуваните обяви в сайта на летището тук:
  • Като изпратите формуляр за кандидатстване, който можете да изтеглите от ТУК, на e-mail: recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна.
  • Като дойдете на място в отдел „Човешки ресурси“ и попълните формуляр за кандидатстване: Летище Варна -Терминал 3, офис 22

 

Ако някои от свободните позиции представляват интерес за вас и отговаряте на критериите за подбор, моля представете Вашата кандидатура. За актуална информация за статуса на Вашата кандидатура проверявайте редовно своята електронна поща.

При необходимост от консултация, можете да се обадите на телефон: 052/573 273, 052/573 272

 

В случай, че желаете да Ви имаме в предвид при бъдещи или все още необявени позиции, можете да ни изпратите свойте данни посредством формата за свободна кандидатура:

 

 

Last update date: 27.01.2020 Last update time: 08:54